Galatasaray'la yolları ayrılan efsane golcü Hakan Şükür, Türkiye dönüşünde açıklamalarda bulundu. Sırasıyla Dubai, İtalya ve Miami’de geziye çıktığını belirten 37 yaşındaki futbolcu, şunları kaydetti: “Dubai’den müthiş bir teklif aldım. Ama kafamı karıştıran Amerikan takımı Metrostars’ın avukatı aracılığıyla yapılan teklif. Onlar da pazartesi günü İstanbul’a gelecek. Daha yakın olduğu için belki Dubai’yi tercih edebilirim. Bilemiyorum...”
‘Büyük bir kulüp beni istedi’
“Azerbaycan'dan da müthiş teklifler geliyor. Ama çok paraya ihtiyacım yok. Türkiye’den 12 kulüp teklif yaptı. Bunlardan biri de büyük kulüp. Yöneticisi kıramayacağım biriydi, Türkiye’de Galatasaray’dan başka bir takımda oynamayacağımı kendisine ve diğerlerine ilettim. Oynama isteğime rağmen, herkese büyük bir sürpriz yapabilirim. Gündemde antrenör olarak devam etmek de var. Skibbe başarılı olabilir, ama ben Ümit Davala’nın dönmesine çok sevindim.”
5 yıldızlı otel yaptırıyor
Hakan Şükür, kardeşi ve babasıyla birlikte memleketi Sakarya’da alışveriş merkezi yaptırma kararı vermişti. Ancak deneyimli golcünün daha sonra bu fikirden vazgeçtiği öğrenildi. Şükür’ün, bu kez Sakarya’ya 5 yıldızlı otel yaptıracağı, işletmesini de kardeşiyle babasına devredeceği belirtildi. Kral, memleketine yapacağı yatırımların ve sağlayacağı istihdamın devam edeceğini vurguladı.