¢αѕн ƒσяυм
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

¢αѕн ƒσяυм

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 1

AnasayfaAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kallstrom Sevilla’ya mı gidiyor?

2 posters
YazarMesaj
yucel
Co-Admin
Co-Admin
yucel

Erkek
Ruh Hali : Kallstrom Sevilla’ya mı gidiyor? Ac10
Gerçek İsim : Yücel
Takımım : Kallstrom Sevilla’ya mı gidiyor? Galata10

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Kallstrom Sevilla’ya mı gidiyor? Left_bar_bleue0/0Kallstrom Sevilla’ya mı gidiyor? Empty_bar_bleue  (0/0)

Kallstrom Sevilla’ya mı gidiyor? Empty
MesajKonu: Kallstrom Sevilla’ya mı gidiyor?   Kallstrom Sevilla’ya mı gidiyor? Icon_minitimeC.tesi Haz. 21, 2008 7:09 pm

2006 yılında Lyon’a transfer olduğundan beri iki lig şampiyonluğu yaşayan Kallstrom, yeni teknik direktör Claude Puel’e rağmen Fransız temsilcisinden ayrılmak istediğini belirtti.

İspanyol AS gazetesine konuşan Kallstrom, Sevilla’nın kendisiyle ilgilendiğini itiraf ederek “Önceden birşey söylemek istemedim çünkü milli takımdaydım ancak Sevilla’nın benimle ilgilendiğini duydum” diye konuştu. Lyonlu oyuncu Euro 2008’de İsveç milli takım formasıyla iki maça çıktı.

La Liga’nın kendisi için çekici bir lig olduğunu da söyleyen İsveçli oyuncu “Sevilla büyük bir kulüp. La Liga’nın ne kadar büyük bir lig olduğunu da biliyorum. Çok iyi takımlar var. Elbette İspanya’da oynamak isterim, orası belki de Dünya’nın en iyi ligi” diyerek Sevilla’ya ver La Liga’a göz kırptı.

İki kulübün bu transfer için görüş birliğine vardığı ve ufak detayların çözülmesinden sonra oyuncunun Fransa’dan İspanya’ya transfer olacağı da alınan bilgiler arasında.
https://forumcash.yetkin-forum.com/
ÇiLeCasH
ForumCasH Kurucu
ForumCasH Kurucu
ÇiLeCasH

Erkek
Ruh Hali : Kallstrom Sevilla’ya mı gidiyor? Cesur10
Gerçek İsim : Atheé
Takımım : Kallstrom Sevilla’ya mı gidiyor? Galata10

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Kallstrom Sevilla’ya mı gidiyor? Left_bar_bleue500/500Kallstrom Sevilla’ya mı gidiyor? Empty_bar_bleue  (500/500)

Kallstrom Sevilla’ya mı gidiyor? Empty
MesajKonu: Geri: Kallstrom Sevilla’ya mı gidiyor?   Kallstrom Sevilla’ya mı gidiyor? Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 12:52 pm

İsveç maçında güzel oynadı :D
https://forumcash.yetkin-forum.com

Kallstrom Sevilla’ya mı gidiyor?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bobo Gitti Gidiyor!!