¢αѕн ƒσяυм
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

¢αѕн ƒσяυм

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 1

AnasayfaAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Pes 2oo9 Türkçe Spiker İhtimali

2 posters
YazarMesaj
ÇiLeCasH
ForumCasH Kurucu
ForumCasH Kurucu
ÇiLeCasH

Erkek
Ruh Hali : Pes 2oo9 Türkçe Spiker İhtimali Cesur10
Gerçek İsim : Atheé
Takımım : Pes 2oo9 Türkçe Spiker İhtimali Galata10

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Pes 2oo9 Türkçe Spiker İhtimali Left_bar_bleue500/500Pes 2oo9 Türkçe Spiker İhtimali Empty_bar_bleue  (500/500)

Pes 2oo9 Türkçe Spiker İhtimali Empty
MesajKonu: Pes 2oo9 Türkçe Spiker İhtimali   Pes 2oo9 Türkçe Spiker İhtimali Icon_minitimePaz Haz. 22, 2008 1:03 pm

Pes oyunlarının türkiye dağıtım firması olan ARAL TİC. ile yaptığım bir seri mesajlaşma sonucunda şöyle bir cevap aldım arkadaşlar...sizinle paylaşmak istedim

Merhaba Hasan Bey,
Öncelikle bir PES tutkunu olmanız ve Orj oyunlara bakış açınız bizim için çok sevindirici. Tahmin edersiniz ki sürekli PS2 versiyonlarına Patch yapıp kopyasını yapan kişilerden bile bir çok mail alıyoruz. Ancak PC versiyonu için patch yapıyor olmanız bizim açmızdan çok sevindirici. Bende sizin gibi bir PES tutkunu olarak oyunda Türkçe spiker olmasını çok isterim ancak bu çok kolay yapılacak birşey değil. Oyun içerisinde yapılacak değişiklikler Development Team ile görüşülmesi gereken bir durum ve bizim muhattaplarımız Ürünü pazarlayan ve satan departman. Sizinde bildiğiniz gibi bu yıl oyunda Türkiye Milli Takımı,Fenerbahçe,Galatasaray ve Beşiktaş Lisanslı olarak oyunda mevcut. Bu yılki gelişmelerden birisi bu. Ürünün yöneticisi olarak bende Development Team'e tavsiyeler yolluyorum ve pozitif değişiklikler yaptırmaya çalışıyorum. Türkçe spiker'de güzel bir Opsiyon. Ve benimde yaptığım tavsiyelerden birisi. Türkçe Spiker konusunda olumlu bir gelişme olursa sizinle paylaşacağım. Oyunumuza verdiğiniz destekten dolayı Teşekkür Ederim.
İyi Çalışmalar.
Fatih Yalçınkaya
Ürün Yöneticisi
https://forumcash.yetkin-forum.com
yucel
Co-Admin
Co-Admin
yucel

Erkek
Ruh Hali : Pes 2oo9 Türkçe Spiker İhtimali Ac10
Gerçek İsim : Yücel
Takımım : Pes 2oo9 Türkçe Spiker İhtimali Galata10

Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Pes 2oo9 Türkçe Spiker İhtimali Left_bar_bleue0/0Pes 2oo9 Türkçe Spiker İhtimali Empty_bar_bleue  (0/0)

Pes 2oo9 Türkçe Spiker İhtimali Empty
MesajKonu: Geri: Pes 2oo9 Türkçe Spiker İhtimali   Pes 2oo9 Türkçe Spiker İhtimali Icon_minitimeSalı Haz. 24, 2008 6:49 pm

Amin!!!!!!!!!!!!!!
https://forumcash.yetkin-forum.com/

Pes 2oo9 Türkçe Spiker İhtimali
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Pes 2oo9'daki Ligler!!