Pes oyunlarının türkiye dağıtım firması olan ARAL TİC. ile yaptığım bir seri mesajlaşma sonucunda şöyle bir cevap aldım arkadaşlar...sizinle paylaşmak istedim
Merhaba Hasan Bey,
Öncelikle bir PES tutkunu olmanız ve Orj oyunlara bakış açınız bizim için çok sevindirici. Tahmin edersiniz ki sürekli PS2 versiyonlarına Patch yapıp kopyasını yapan kişilerden bile bir çok mail alıyoruz. Ancak PC versiyonu için patch yapıyor olmanız bizim açmızdan çok sevindirici. Bende sizin gibi bir PES tutkunu olarak oyunda Türkçe spiker olmasını çok isterim ancak bu çok kolay yapılacak birşey değil. Oyun içerisinde yapılacak değişiklikler Development Team ile görüşülmesi gereken bir durum ve bizim muhattaplarımız Ürünü pazarlayan ve satan departman. Sizinde bildiğiniz gibi bu yıl oyunda Türkiye Milli Takımı,Fenerbahçe,Galatasaray ve Beşiktaş Lisanslı olarak oyunda mevcut. Bu yılki gelişmelerden birisi bu. Ürünün yöneticisi olarak bende Development Team'e tavsiyeler yolluyorum ve pozitif değişiklikler yaptırmaya çalışıyorum. Türkçe spiker'de güzel bir Opsiyon. Ve benimde yaptığım tavsiyelerden birisi. Türkçe Spiker konusunda olumlu bir gelişme olursa sizinle paylaşacağım. Oyunumuza verdiğiniz destekten dolayı Teşekkür Ederim.
İyi Çalışmalar.
Fatih Yalçınkaya
Ürün Yöneticisi