yucel Co-Admin
Mesaj Sayısı : 744 Yaş : 31 Nerden : İstanbul Ruh Hali : Gerçek İsim : Yücel Takımım : Kayıt tarihi : 20/06/08
Kişi sayfası Başarı Puanı: (0/0)
| Konu: Pes 08 Master Ligde Sınırsız!!!! Para Salı Haz. 24, 2008 7:16 pm | |
| Arkdaşlar ilk önce linkteki dosyayı indiriyoruz http://download.chip.eu/tr/Quick-Memory-Editor-5.0_1013680.html (reklam için değildir kesinlikle dosyaya erişebilmeniz için) programı kurduktan sonra oyuna giriyoruz master lig savemizi açıyoruz açtıktan sonra oyunu simge durumuna küçültüp programı çalıştırıyoruz ardından search value yazan kısma pes2008 yazıyoruz entera basıyoruz çıkan ekrandan pes2008e tıklıyoruz ardından tekrar oyunu tam ekran yapıp master ligdeki paramızı not alıyoruz tekrar simge durumuna küçültüp search value kısmına paramızı yazıyoruz örneğin benim 97.136 vardı bunu yazdım ve entera bastım karşımıza dosyalar çıkıyo ama henüz bitmedi tekrar oyunu tam ekran yapıp herhangi bir oyuncu transfer ediyoruz kesin gerçekleşcek bi transfer yaparsanız uğraşmazsınız next week yapıyoruz transfer gerçekleştiğinde tekrardan simge durumuna küçültüp programda son para halini yazıyoruz örneğin bende 90.300 kalmıştı bunu yazdım,yazdıktan sonra entera basıyoruz karşımıza iki dosya çıkıyor bu dosyalara sağ tıklayıp edit/lock seçeneğine girip son paramızın yazdığı yere (90300 bende) isteğimiz bi rakam yazıyoruz örneğin ben 900000 yazdım tekran oyunu tam ekran yapıp next week diyoruz işte karşınızda yazdığınız para umarım açık şekilde yazmışımdır..ypamayan olursa yardımcı olurum denenmiştir kesin çalışıyor... | |
|
ÇiLeCasH ForumCasH Kurucu
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 34 Nerden : Rap\'in Başkenti Ruh Hali : Gerçek İsim : Atheé Takımım : Kayıt tarihi : 20/06/08
Kişi sayfası Başarı Puanı: (500/500)
| Konu: Geri: Pes 08 Master Ligde Sınırsız!!!! Para Çarş. Haz. 25, 2008 2:00 pm | |
| ben yapamadım :S bi yardımcı ol pes 2008 qözükmüo | |
|
yucel Co-Admin
Mesaj Sayısı : 744 Yaş : 31 Nerden : İstanbul Ruh Hali : Gerçek İsim : Yücel Takımım : Kayıt tarihi : 20/06/08
Kişi sayfası Başarı Puanı: (0/0)
| Konu: Geri: Pes 08 Master Ligde Sınırsız!!!! Para Çarş. Haz. 25, 2008 5:13 pm | |
| bırak deneme ben sadece konu olsun diye koydium | |
|